6l.jpg
Over AiNB

WAT IS AiNB?

AiNB is de Associatie van Interieurarchitecten in België, sinds 1952 de enige erkende beroeps- en belangenorganisatie voor professioneel opgeleide en werkzame interieurarchitecten. Maar wat betekent dat nu concreet?

Als belangenorganisatie willen wij bij AiNB een partner zijn voor iedere interieurarchitect en interieurvormgever. Dat doen we enerzijds door hun belangen te verdedigen in de politiek, bijvoorbeeld door te lobbyen om van interieurarchitect een erkend beroep te maken, … en anderzijds door hen op elk kruispunt in hun carrière bij te staan met informatie en advies, administratieve hulp te bieden en vinger aan de pols te houden over wat leeft in de sector. We willen interieurarchitecten de mogelijkheid bieden om opleidingen en bijscholingen te vormen, om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

BEN JE ZELF INTERIEURARCHITECT OF -VORMGEVER? 

Ben jij klaar om deel uit te maken van het grootste netwerk van interieurarchitectuur in België? Word nu lid van AiNB en geniet van tal van voordelen zoals gratis infosessies, netwerkevents, advies, ...

Word lid

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN INTERIEURARCHITECT OF -VORMGEVER?

Snuister door onze databank en vind makkelijk de juiste partner voor jouw (ver)bouwproject! 

Zoek een interieurarchitect02 212 26 20 (op maandag, woendag en donderdag)

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies, gebaseerd op anonieme gegevens. We respecteren jouw privacy.