studio bjorn verlinde
AntwerpenMisera






Foto's: brando






studio bjorn verlinde
AntwerpenMisera
Misera,
restaurant van de chef-kok Nicolas Misera. Een telg uit de Sergio Herman familie. Gepassioneerd door de franse keuken en zijn oog voor detail hebben studio BV ervoor gezorgd dat hij een plek kreeg waar zijn stijl en die van zijn vrouw Yasmin tot een maximum uiting komen. Zwart geolied massief eik, visgraat, leder en Indische wol zorgen voor een unieke ervaring die de zintuigen doen prikkelen. Het interieur is een absolute extra aan het eten van Nicolas en de verfijnde invulling met serviezen en accessoires van Yasmin.
restaurant van de chef-kok Nicolas Misera. Een telg uit de Sergio Herman familie. Gepassioneerd door de franse keuken en zijn oog voor detail hebben studio BV ervoor gezorgd dat hij een plek kreeg waar zijn stijl en die van zijn vrouw Yasmin tot een maximum uiting komen. Zwart geolied massief eik, visgraat, leder en Indische wol zorgen voor een unieke ervaring die de zintuigen doen prikkelen. Het interieur is een absolute extra aan het eten van Nicolas en de verfijnde invulling met serviezen en accessoires van Yasmin.